facebook tracking

TietoAkseli on mukana Firmamessuilla 14.1.2020

Kiinnostaako harjoittelu taloudellisen neuvonannon, taloushallinnon, tilintarkastuksen, yritysjärjestelyjen tai informaatioteknologian parissa?

Ilmoittaudu pikahaastatteluun

Etsimme nyt harjoittelijoita syksylle 2020 erityisesti taloushallinto-, tilintarkastus-, yritysjärjestely- sekä tekniikkatiimiimme.

Järjestämme harjoittelupaikoistamme kiinnostuneille opiskelijoille pikahaastatteluja Pörssi ry:n järjestämien Firmamessujen yhteydessä 14.1. klo 11-15 välisenä aikana. Ilmoittaudu siis haastatteluun, nähdään messuilla ja paikka voi olla sinun!

 

Miten pikahaastattelut toimivat?

  • Hae pikahaastatteluun viimeistään 8.1.2020 täyttämällä lomake kohdasta "Ilmoittaudu haastatteluun".
  • Olemme sinuun yhteydessä ennen messuja tarkemman haastatteluajan sopimiseksi.
  • Keskustelemme asiasta lisää sovittuna aikana Firmamessuilla ja katsotaan miten intressimme kohtaavat. 

Mitä harjoittelu meillä sisältää?

Pääset aidosti tutustumaan tiimimme päivittäiseen työhön, erilaisten palvelupyyntöjen käsittelyyn ja ratkaisuun yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Opit prosessimaista toimintamallia sekä laadukkaan dokumentoinnin parhaita käytäntöjä. 

Miksi harjoitteluun meille?

Pääset kehittämään subtanssiosaamistasi ja työelämätaitojasi monipuolisessa asiantuntijaorganisaatiossa. 

Kaikille harjoittelijoillemme laaditaan henkilökohtainen perehdytyssuunnitelma ja he käyvät läpi kattavan perehdytysohjelmamme. Onnistunut työharjoittelu kehittää valmiuksiasi siirtyä työelämään tulevaisuudessa. Noin 90% harjoittelijoistamme työllistyy meille harjoittelun päätteeksi.

 

Ilmoittaudu pikahaastatteluun

​ Miksi TietoAkseli?


Olemme jatkuvasti kehittyvä taloushallinnon asiantuntijaorganisaatio ja suomalainen perheyritys. 

Henkilöstö on yrityksemme tärkein voimavara. Työskentelemme aktiivisesti yhdessä ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Panostamme paljon henkilöstömme kehittymiseen ja hyvinvointiin.

Työtämme ohjaa perheyrityksen arvomaailma. Haluamme auttaa yrityksiä sekä työntekijöitä kohtaamaan ja kasvattamaan arvoaan.

Lue meistä lisää: Miksi TietoAkseli?

Tutustu talouden tekijöihimme
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta