TietoAkseli välittää niin asiakkaidensa kuin henkilöstönsä tulevaisuudesta

Jenna Tallberg on työskennellyt TietoAkselilla talouspalveluiden asiantuntijana keväästä 2017 lähtien viihtyen erinomaisesti.

Jenna työskentelee TietoAkselin Helsingin  toimipisteessä ydinkeskustassa Vilhonkadulla.

Jennan työnkuva on erittäin laaja. Hän toimii niin asiantuntijatehtävissä kuin projektipäällikkönä sekä monessa muussa roolissa tarpeen mukaan. Samanlaisia työpäiviä ei juuri ole.

– Hoidan esimerkiksi kirjanpitoa, tilinpäätöksiä sekä asiantuntijapalveluita ihan laidasta laitaan ja autan asiakkaitamme minkä tahansa talouteen liittyvän asian kanssa, Jenna kertoo.

Viihtyvyys ja työsuhde-edut korkealla tasolla

Pitkään taloushallinnon eri tehtävissä toimineena Jenna halusi päästä lähemmäs asiakasrajapintaa, ja tällaisen mahdollisuuden TietoAkseli myös tarjosi. Asiakaskontakteja tulee nyt jatkuvasti, ja asiakasvastaavana hänellä on myös omia nimettyjä asiakkaita.

– Parasta omassa työssäni on viihtyvyys. Tulen joka ikinen päivä hymyssä suin töihin, ja toimenkuvani on juuri sellainen kuin haluan sen olevan. Minulla on täällä ihanat työkaverit, ihana esimies ja ihana miljöö. Toimiala on sen luontoinen, että asioita pitää tehdä yhdessä, koska monitulkintaisia asioita on paljon.

Jenna kertoo TietoAkselin pitävän työntekijöistään hyvää huolta. Työsuhde-etuja löytyy niin liikunta-, kulttuuri- kuin matkaeduista aina työterveyshuoltoon ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksiin. Ergonomiaan kiinnitetään erityistä huomiota, jotta ihmiset jaksavat työssään.

– TietoAkseli on tilitoimisto, joka välittää niin asiakkaidensa kuin henkilöstönsä tulevaisuudesta, Jenna kiteyttää.

Mukana työntekijöidensä kasvussa ja kehittymisessä

TietoAkseli tarjoaa työntekijöilleen erilaisia osaamispolkuja, joten jokainen pääsee kehittymään omassa työssään. Positiivisten kokemustensa perusteella Jenna suosittelee myös muita harkitsemaan uraa TietoAkselilla.

– Erilaisia kurssimahdollisuuksia tarjotaan automaattisesti. Mahdollisuudet uralla etenemiseen ovat oikein hyvät, Jenna sanoo.

– Reippaat, iloiset, auttavaiset ja ulospäin suuntautuneet ihmiset olisivat mukavia tulevia työkavereita. Pidän TietoAkselia välittävänä ja kannustavana työpaikkana ja suosittelisin sitä mielelläni työnantajana, hän päättää.

jenna.tallberg@tietoakseli.fi

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta